Menu

Pomagajmo mamici s tremi otroki. Tako kruto je njihovo življenje ...

Lep dan 23. 2. 2021 ob 8:35

Pomagajmo mammici s tremi otroci. Njena zgodba:

 

 

Sem mamica trem otrokom dvema fantoma in eni punci.

Fanta sta stara 12 in 15 punca 13 let. Ze osem let se borim z ulkusom na desni nogi ki se nikakor noce do konca zacelit. Ulkus obsega dve tretjini noge. Pred 4 meseci sem pristala v bolnisnici Murska sobota. Zaradari pretoka na desni nogi takrat so mi sirili zile in not v nogi pustili cevke za tri dni bilo je zelo bolece. Ampak sem potrpela v upanju da bo boljse. Po dveh tednih v bolnosnici sem sla domov.

Ker bolecina ni ponehala sem sla k osebni zdravnici ki me je poslala na ultrazvok, kjer so ugotovili da spet ni pretoka.

Druk dan sem morala pod nujno nazaj v bolnisnico Mursla sobota. Morala sem ostati not. Ces par dni mi je palec postal moder in se je pocasi sirilo na druge prste. Zato se je zdravnik odlocil da bo vzel palec.

Ces en teden so vidli da se hitro siri tud ze na stopalo. So se odlocili da mi vzamejo se druge prste in stopalo. Cel cas so mi davali mocna zdravila ker so to prehude bolecine. Se vedno ni bilo vredu in so se odlocili vzet pod kolenom. Tri dni po operaciji sem dobila se Covid. Prisli so zamaskirani kot marsovci in me odpeljali na Covid oddelek. Ko je kazalo da bo vse vredu se je rana zelo zagnojila. Glede Covida me je bolela glava in misice druih tezav ni bilo.

Zaradi rane je prisel kirurg ki je ven pobral sive in jo odprel da jo je scistil in je lahko ven teklo. Na Covid oddelku sem bila 15 dni. Po 15 dneh so me selili nazaj na oddelek kjer so ugotovili da se zelo gnoji in se odlocili da mi vzamejo nad kolenom. Po dobrih 3 mesecih so se odlocili da lahko grem domov. Prej nazaj smo ziveli na dolenskem tja sem se porocila. Ampak zaradi premalo prostora in ker smo ziveli na bregu ne moremo zaradi mene vec tja. Sedaj sem z otroci doma v prekmurju pri mojih starsih. Lahko sem hvalezna mojim starsem ker skrbijo zame in za otroke. Vceraj sem imela kontrolo pri zdravniku v bolnisnici so mi ven zeli sponke. Na enem delu se noga ze prej odpla sedaj se je se pa tam kjer so ven vzeli tud odpla in stekel je ven gnoj. Rano je scistil in mi rekel da lahko grem domov k otrokom kjer bom prej ukrevala ces dva tedna pa na kontrolo. Srcno upam da se bo gnoj ven izcedil in se bo zacelilo. Patronazna hodi levo nogo vsak dan previjat desno pa vsak druk dan.

Kot da ni to bilo dovolj je moz pristal na psihiatriji Ljubljana polje. Govori da smo se zastrupili, da bomo umrli,... Zaradi tega ker preden se je to dogajalo je odkril plesen in misli da je za vse tezave kriva. Zelo sem hvalezna mojim starsem tud zato ker ko so moza odpeljali je mama sla po otroke in sta skrbela za njih uredila da nadaljujejo tu solanje.

Jas probam trenutno ukrevat in da se mi bo zacelilo. Mi je zelo tesko in bi rada starsem pomagala ker zaradi moje invalidnosti je treba stoke razsirit ker vozicek ne gre skozi vrat, kopalnico prenovit glede tud na moje potrebe, na stopnice dvigovalko kupit,....

Tud z hrano bi njima rada pomagala jas dobivam samo otroske oce pa pokojnino. Levo nogo hodi patronažna vsak dan previjat desna se previja vsak druk dan. Leva noga se mi je na dveh mestih tud zagnojila. Kar bo še podaljšalo celjenje.

Srcno upam da se odlocite nam pomagat💖

ZA VSE, KI STE PRIPRAVLJENI POMAGAT HVALAAAAA IZ ❤️🙏

Potrebujejo:

2 x vrata večja od 85 cm
2 x enojna postelja
omare za fantovsko in dekliško dobo
material za obnovo: laminat, omet
razkužila,
čistila
posteljnina
oblačila
družabne igre za otroke
kolesa za otroke
rolerje/žoge/karkoli da se bodo lahko igrali zunaj, saj po preselitvi v Pomurje nimajo ničesar
Družina želi ostati anonimna.
Pomoč se zbira: Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src, Bakovci, Vrtna ul. 15, 9000 Murska Sobota;
Za pomoč pišite na: dobrodelnodrustvo@gmail.com ali pokličite 040*754-617
TRR pri NLB: SI56 02015 – 0254139042, tromboza
 
 
May be an image of ena oseba ali več

Fotogalerija